Talk: ‘Moet ik kiezen voor mijn vriendinnen of mijn vriend?’

Jullie zijn echt een supercool blad. Maar nu mijn vraag: ik heb in het geheim al twee maanden een heel lieve vriend, alleen mogen mijn beste vriendinnen hem totaal niet. Hier word ik heel onzeker van. Steeds moet ik een smoes tegenover mijn vriendinnen verzinnen om met hem af te kunnen spreken. Ik wil heel graag de volgende stap met mijn vriend nemen, maar ik ben bang dat mijn vriendinnen hier achter komen. Voor wie moet ik kiezen: mijn vriendinnen of mijn vriend?

Van dingen stiekem doen is nog nooit iemand gelukkig geworden. Door je vriendje geheim te houden, maak je het steeds moeilijker voor jezelf om met hem en met je vriendinnen om te blijven gaan. Bovendien is het voor hem ook niet echt leuk dat je het geheim houdt. Wat doe je als jullie over vier maanden nog steeds smoorverliefd zijn en het een serieuze relatie lijkt te worden? Wil je dat dan nog steeds stiekem doen? Na twee maanden wordt het echt wel tijd om aan je vriendinnen op te biechten dat jij hem wél leuk vindt en dat die gevoelens wederzijds zijn. Als ze echte vriendinnen zijn, dan zijn ze blij voor je, ook al zijn ze zelf niet zo’n fan van hem. En dan hoef jij je niet meer in allerlei bochten te wringen om met hem af te spreken.

Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem dan hieronder!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[shoppable_snippet id=13d8]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij de waarheid vertellen?

 • tessie
  tessie
  Reactie: Sowieso!
  Omdat: Vertel het ze gewoon. Laat je niet kisten door je vriendinnen. Hun bepalen toch niet op wie jij verliefd bent of met wie jij verkering neemt. Het is jouw hart die kiest :) Als ze het niet mee eens zijn, dan maar pech. Dan zijn het geen echte vriendinnen, vindt ik. Jij hebt je zegje gedaan, jij hebt de waarheid verteld, dan heb jij in ieder geval goed gedaan :)
  Beantwoorden
 • Alejandro
  Alejandro
  Reactie: Sowieso!
  Omdat: Je had het vanaf het begin moeten vertellen en je vriendinnen laten zien dat jullie juist veel van elkaar houden etc. Maar het is nog niet telaat je kan het nog zeggen maar iedere dag dat je het geheim houdt zullen de consequenties erger worden. En je kan er beter bij vertellen waarom je het geheim hield
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen