verliefd leraar aandacht van jongens smoorverliefd

Talk: ‘Ik krijg veel aandacht van jongens’

Ik heb laten we maar zeggen een groot probleem met jongens. Niet dat ik niet met ze durf om te gaan of zo, het is juist het tegenovergestelde!

Weet niet wat ik ermee moet

Ik krijg heel veel aandacht van ze en heb op dit moment ook een heel lief vriendje. Maar ik krijg ook aandacht van oudere jongens van 16 en zo. Ze vragen dan of ik ze wil pijpen of zo.Daar zeg ik gewoon altijd nee op, want ik ben nog maar 12, bijna 13 jaar! Dat gebeurt maar heel soms, maar nu wil ik vertellen wat er op dit moment gebeurt. Ik ben nu de hele tijd aan het flirten en appen enzo met een boy, maar hij is niet mijn vriendje. Hij flirt ook met mij, terwijl hij weet dat ik een vriendje heb. Hij is eigenlijk een ex van me, want ik heb in het verleden ook al iets met hem gehad. Maar nou zegt hij steeds: ‘Kom je naar mijn huis toe?’ Dan wil hij allemaal geile dingen doen, want we voeren steeds geile gesprekken op de app over aftrekken en vingeren en dan zegt hij: ‘Zou je het erg vinden als ik dat bij jou doe?’ Maar ik weet nou net niet of het wel verstandig is om te doen. Het zijn niet heel erge dingen, maar toch twijfel ik, want anders bedrieg ik mijn vriendje, toch? Ik vind aandacht van jongens leuk en ik flirt ook wel een beetje met andere jongens en zo, en dat weet mijn vriendje ook, want hij kent mij. Hij weet dat ik niet van dat officiële gedoe van verkering houd. Help me alsjeblieft! Aan de ene kant vind ik het allemaal heel leuk, maar aan de andere kant soms ook irritant.

Eenmeisjedateenprobleempjeheeftmetjongens

Het gaat bij hen alleen om seks

Twaalf jaar en easy to get – dat ben jij en dat weten al die jongens ook. Denk je echt dat er ook maar één van die jongens is die jou écht leuk vindt? Het gaat bij hen alleen maar om de seks. Alleen al door nee te zeggen, geef je aan dat je er serieus over nadenkt. Het feit dat je de moeite neemt om zo’n stomme vraag als ‘Wil je me pijpen?’ te beantwoorden, zegt dat je het misschien wel zou doen. En dus blijven ze het vragen, want wie weet, misschien zeg je wel een keer ja… Bovendien vinden ze het vooral ook leuk om een klein meisje zoals jij uit de tent te lokken. En verwacht dan niet dat ze daarbij rekening houden met je gevoelens. En dan dat appen met die andere boy… Het zijn geen erge dingen, zeg je. Het zijn wél erge dingen! Je bent 12 en jongens zien jou als een gemakkelijke prooi. De oorzaak ligt bij jou en dus ook de oplossing: houd op met geile gesprekken en negeer jongens die vragen of je zin hebt in wat dan. Jongens vinden je echt veel leuker als ze het idee hebben dat ze moeite voor je moeten doen!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij veel aandacht van jongens leuk?

Gerelateerde artikelen