Ik ben een meisje van 14 jaar en ik heb sinds een paar dagen verkering met een jongen (15). Hij is echt heel lief, mooi en alles wat je kunt bedenken.

Laatst gingen we afspreken. Ik heb een tweepersoonsbed en dus gingen we in bed liggen, tv kijken. Na een tijdje gingen we steeds heftiger zoenen en kwam ik met mijn hand bij zijn broek terecht. Hij maakte zijn broek los en daarna maakte hij mijn broek los. Hij heeft mij gevingerd en ik hem afgetrokken. Zijn we nu te ver gegaan? We hebben er samen wel over gepraat en ik vond het echt erg fijn en hij ook. Het voelde ook echt niet ongemakkelijk. Ik durf het echt tegen niemand te vertellen. Hebben jullie advies? Me

Natuurlijk hadden jullie kunnen wachten tot jullie wat langer verkering hebben, maar als het goed voelt, is het niet fout. En als je ook na afloop geen spijt hebt, is er ook niets om je voor te schamen. Dat wil niet zeggen dat je het nu tegen iedereen moet vertellen. Seks is en blijft iets dat privΓ© is. Deze ervaring heb jij met je vriendje gedeeld, dat hoeft niet de hele wereld te weten.