Je hebt een superleuke tijd gehad met je crush, maar ineens lijkt je crush wel van de aardbodem verdwenen te zijn. What do to?! Check hier alle tips!

Je crush is niet meer geïnteresseerd… What to do?

#1. Afspreken
Spreek nog een keer met je crush af, vraag wat er aan de hand is en waarom jullie elkaar ineens niet meer zien. Alleen op die manier weet je wat de big problem is.

#2. Geen berichtjes teruglezen
Jullie hebben wekenlang de liefste berichtjes naar elkaar gestuurd. En als je die niet meer krijgt is het heel erg verleidelijk om ze allemaal terug te lezen, maar don’t do it! Er staat echt geen secret boodschap tussen en je voelt je daardoor allemaal maar sad…

#3. Online stalken
Ga je crush niet online stalken, want daardoor gaan er alleen maar crazy gedachtes door je heen zoals ‘Wie is die girl?!’ Grote kans dat het gewoon een collega of klasgenootje is van je crush.

#4. Met friends praten
Je kan wel met de vrienden van je crush praten, als je ze kent of course. Wie weet heeft je crush iets gezegd over je en kunnen zij dat vertellen. Maare, wees wel subtiel als je het vraagt!

#5. Ruimte geven
Spam je crush niet met heel veel berichtjes, maar laat hem/haar eventjes met rust. Wie weet begint je crush je daardoor ineens heel erg te missen, omdat jij eventjes niks van je laat horen.

#6. Niet je enige crush
Blijkt je crush inderdaad niet meer geïnteresseerd te zijn? Bedenk dan dat er vast wel weer een nieuwe cute boy of girl op je pad komen en dit echt niet je enige crush zal zijn. Hoe moeilijk het ook is om dat nu te denken, het helpt je wel om eroverheen te komen!

Lees ook:

Beeld: 123RF