Zijn jij en je lover klaar om de volgende stap te zetten? Check dan deze tips uit GIRLZ 10 zodat jullie safe kunnen genieten van de seks met elkaar. Zin een een spannend avondje? Dan is The Love Bag vast iets voor jullie!

7x voorbehoedsmiddelen

  • Het condoom. Wist je dat er ook exemplaren bestaan die geen latex bevatten? Superhandig als je overgevoelig ben voor rubber.
  • De pil bestaat al 50 jaar en is oorspronkelijk bedoeld om de menstruatie te regelen.
  • In plaats van de pil kun je ook kiezen voor een pleister. Iedere week plak je een nieuwe pleister en na drie weken las een je een stopweek in.
  • De anticonceptiering breng je één keer per maand in. Deze ring werkt hetzelfde als de pil.
  • De prikpil wordt elke drie maanden door een arts geplaats en zorgt ervoor dat je drie maanden beschermd bent tegen zwangerschap.
  • Het anticonceptiestaafje zorgt voor drie jaar bescherming tegen zwangerschap. Dit staafje is zo groot als een lucifer en wordt vlak onder de huid aan de binnenkant van je bovenarm geplaatst.
  • Het spiraaltje plaatst een arts in de baarmoeder. Deze zorgt voor ongeveer vijf jaar bescherming tegen zwangerschap. Er zijn twee soorten: het koperspiraal (zonder hormoon) en het hormoonspiraal.

Onveilige seks gehad?

Haal een morning-afterpil bij de apotheek of drogist. Slik hem het liefst binnen twaalf uur en in ieder geval binnen drie dagen na de seks. Hoe eerder je ‘m slikt, hoe kleiner de kans op een zwangerschap. Good to know: deze pil is bedoeld als noodmiddel. Het is ook belangrijk dat je bij de huisarts of GGD een SOA-test laat doen. Is de uitslag positief (= SOA)? Calm down, dit is vaak te behandelen met een antibioticakuur.

love bag

The Love Bag

Zin een een spannend avondje met je lover? Dan is The Love Bag misschien iets voor jullie! The Love Bag staat voor verrassing én verleiding! Dit spannende tasje zorgt ervoor dat jij overal en op elk moment van de meest intieme momenten kunt genieten. In het tasje zitten verschillende uitdagende producten voor jou en bae! De verpakking verraadt niet wat er allemaal voor spannends inzit, maar met de QR-code kun je de verleidelijke inhoud zien! Er zitten onder andere condooms in maar ook een veertje om elkaar te kietelen en een blinddoek.

Lees ook:

Beeld: 123RF