Ik heb met mijn vriendje (nu ex) een paar keer gezoend. Ik had gehoord van iemand dat je rondjes moest draaien, maar mijn vriendje had gehoord dat je ‘in, uit, in, uit’ moest doen.

Dus, ik heb nu een vraagje: hoe moet je tongzoenen? Ik heb hier vaak met mijn vriendje ruzie over gemaakt, en het is dus uiteindelijk uitgegaan. Maar nu ben ik er dus nog steeds niet achter hoe het wel moet… Dus please, vertel me dat voordat ik weer de fout in ga met mijn volgende vriendje. En dan nog iets… IK VIND JULLIE BLAD GEWELDIG!
Een wasmachine

Oh jee… je wilt toch niet zeggen dat het uit is gegaan vanwege het zoenen? Er was vast veel meer aan de hand. Want met tongzoenen is het hetzelfde als met alles wat met liefde en seks te maken heeft. Er bestaat geen manier waarop het móet, het gaat erom wat jullie allebei lekker vinden. Als je tongzoent, dan speel je met elkaars mond, lippen en tong en dat kan op heel veel verschillende manieren. Eigenlijk is het gewoon een kwestie van voelen. Wat vind jij lekker, wat vindt hij lekker? Begin rustig, dan merk je vanzelf welk tempo voor jullie het prettigst is. Bijna niemand vindt het lekker als je als een tornado tekeergaat. Steek ook je tong niet te diep in zijn keel, want je wilt ook niet dat hij gaat kokhalzen. Maar lief likken over zijn lippen, zachtjes spelen met zijn tong… dat vindt bijna elke jongen onweerstaanbaar. En wat anderen daarvan vinden… ze staan er toch niet bovenop om te kijken of jullie het ‘goed’ of ‘fout’ doen?

Lees ook: Tongen doe je zo!