In de rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seksstory. Lees snel verder voor de story van E.

Let’s talk about seks – seksstory

E. 20: ‘Ik had al een tijdje een scharrel. We spraken af en toe bij mij af, maar meestal gewoon bij hem aangezien hij een eigen appartement heeft. Ik woon op kamers in Amsterdam en mijn huisgenootjes zijn heel vaak thuis, dus ik vind het best wel awkward om bij mij af te spreken. Vorige week kwam ik hem toevallig tegen tijdens uitgaan. We waren allebei dronken en toen de bar dichtging, zijn we naar mijn huis gegaan. Daar is het helemaal uit de hand gelopen. We hebben een trio gedaan met een huisnootje van mij. Die avond gingen alle remmen los en we voelden elkaar zo goed aan! De volgende ochtend had ik alleen heel veel spijt. Hoe kan ik nou nog gewoon met hem omgaan?’

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

[shoppable_snippet id=156d]

Lees ook:

Beeld 123RF