Wij zijn twee vriendinnen en nu is er een jongen bij ons op school die verliefd is op ons allebei! Nu wil hij met ons een triootje doen. Daar hadden we een paar vragen over.

1. Is dat wel verstandig om een triootje te doen?
2. Hoe moet het dan, want een penis kan toch niet in twee vagina’s tegelijk?
3. En als hij anaal wil, durven wij geen nee te zeggen. Wat moeten we dan doen want we willen het niet. We durven geen nee te zeggen omdat hij 17 is en wij zijn allebei 14.
4. Doet het pijn bij anale seks? Twee meiden

Antwoord op vraag 1: NEE, natuurlijk doe je geen triootje met een jongen die zogenaamd ‘verliefd’ is op jullie allebei! Seks is iets dat je kunt verdienen als je van elkaar houdt, het is niet iets dat je 'als vanzelf' krijgt als je zegt dat je verliefd bent op iemand. Stel je voor! Daarvoor moet je elkaar eerst goed kennen en vertrouwen hebben in de ander, en niet eerder! En denk aan jullie vriendschap; is die niet belangrijker dan wat die jongen wil? Is wat jullie ZELF willen niet belangrijker dan wat welke jongen dan ook wil? Zaken als trio’s en anale seks zijn voor de meeste getrouwde volwassenen zelfs moeilijke onderwerpen, als je nog geen ervaring hebt met seks, hoef je je daar niet mee bezig te houden. Maar GIRLZ zou GIRLZ niet zijn als je geen eerlijk antwoord kreeg op je vragen, dus hier komt-ie: 2. vrijen is meer dan alleen een penis in een vagina, er zijn nog een boel andere dingen die je kunt doen als je elkaar goed kent en lief vindt. 3. Dat hij 17 is en jullie 14, mag er niet voor zorgen dat jullie ja tegen iets zeggen wat jullie niet willen. Is dat wel zo, en bedreigt hij jullie of zo, vertel dat dan onmiddellijk aan een volwassene en blijf uit zijn buurt. 4. Ja, als je zo jong en onervaren bent doet dat erg veel pijn. 

Lees meer: GIRLZ Talk – Condoom gebruiken