Ten eerste wil ik zeggen dat ik de Girlz een supercool tijdschrift vind! Nu mijn verhaal. Ik heb een jongen, J, bij een meer ontmoet.

Ik vond hem heel lief en best wel leuk. Toen heb ik contact met hem gezocht via hyves en MSN. We gingen nog een paar keer met vrienden en vriendinnen naar het meer en hij was er ook. Ondertussen ben ik hem steeds leuker gaan vinden. Toen ik een keer bij een vriendin ging logeren, hadden we voor de gein een weddenschap gehouden. Als mijn vriendin met een vriend van haar zoende, moest ik met J zoenen. Mijn vriendin had dus gezoend met een vriend van haar, dus moest ik met J zoenen. We hadden het gedaan en ik was verliefd op hem geworden. Een paar dagen later gingen we naar hem toe en hij was met een groep vrienden en vriendinnen. Ze wisten allemaal al dat wij gezoend hadden, dus gingen ze ons overhalen om nog een keer te gaan zoenen. Ik wou het eerst niet omdat er allemaal kinderen bij stonden. Maar ik ben toch weer met hem gegaan. Nu ik telkens weer naar hem toe ga doet hij heel raar. Als hij met zijn vrienden en vriendinnen is, dan heeft hij helemaal geen aandacht meer voor mij. Het voelt alsof hij mij gebruikte en heel veel kinderen zeiden dat ook. Ik was heel boos en was huilend naar huis gegaan. Maar als ik dan met mijn vriendin ben en alleen met hem dan heeft hij weer superveel aandacht voor mij. Dus het ene moment ben ik verliefd en het andere moment ben ik onwijs boos op hem. Help, wat moet ik nou doen?x B

Eigenlijk is het niet zo vreemd dat hij afstandelijk doet als al zijn vrienden en vriendinnen erbij zijn. Die situatie waarbij jullie bijna werden gedwongen om met elkaar te zoenen, was voor hem natuurlijk ook niet leuk. Misschien is hij er later nog wel mee gepest door zijn vrienden. Logisch dat hij dat niet nog een keer wil meemaken en afstandelijk gaat doen als iedereen erbij is. Maar dat wil niet zeggen dat hij jou niet leuk vindt of zelf dat hij jou heeft gebruikt. Waarschijnlijk vindt hij jou ook heel erg leuk, maar is hij bang om nog eens voor gek te worden gezet. Misschien voelt hij zich wel gebruikt door jou omdat hij onderdeel was van een weddenschap. Wees dus niet boos op hem, het was voor hem net zo vervelend als voor jou. Als je hem echt leuk vindt, zeg het dan tegen hem. Misschien kunnen jullie dat wat er is gebeurd vergeten en samen opnieuw beginnen. Zonder pottenkijkers!