Ik ben een meisje van 16. Ik ben laatst naar een fuif geweest en alles ging goed. Toen kwam ik een leuke jongen tegen. Hij nam mijn handen vast en ik vond het wel leuk. Hij begon me te kussen!

En natuurlijk wou ik dat ook wel. Het was echt super en ik werd verliefd op hem, want ik was zo blij! Tot hij de volgende dag op msn zei dat hij spijt had! Ik barstte in tranen uit want ik dacht dat hij het meende. Wat moet ik nou doen? Ik hou zo van hem! Mag dit erin lieve Girlz!? Ik zit hier zo mee! Een verdrietig meisje!

Hij vond jou ook leuk – voor ÊÊn avond! Het beste wat je van hem kunt zeggen is dat hij in ieder geval zo eerlijk is geweest om meteen daarna te zeggen dat hij niet verliefd op jou is. Dat doet pijn en je wordt er verdrietig van, maar het zou erger zijn als hij je nog weken aan het lijntje had gehouden. Niet elke jongen die je kust, is meteen de liefde van je leven. Het kan jou ook gebeuren, dat je met een jongen zoent en later spijt hebt. Je komt vast wel weer een jongen tegen die nog veel leuker is!