Ik ben bang dat ik de verkeerde beslissing heb gemaakt. Een tijdje geleden hadden we schoolfeest. Het was erg gezellig. De jongen die ik leuk vind, was er ook. Maar mijn vriendinnen weten niet dat ik hem leuk vind en wilden hem toevallig aan hem koppelen. Maar ook al vind ik hem leuk, op dat moment voelde ik me erg onder druk gezet door mijn vriendinnen.

Ik liep weg toen ze die jongen gingen halen. Maar nu vertelden ze dat hij wel met mij wilde dansen. Helaas liep ik weg. Maar ik vind dat je liefde niet moet pushen. Is dit een clichΓ©? Had ik wel moeten blijven? Nu ben ik bang dat hij mij niet meer wil. Wat moet ik doen? Help… ik denk dat ik geen goede beslissing gemaakt heb…

Je hoeft de liefde niet te pushen, maar een handje helpen mag wel. Dus als je de kans krijgt om een leuke avond met hem te hebben, moet je die niet zomaar laten gaan. Als hij jou echt leuk vindt, dan wil hij de volgende keer vast nog wel een keer met je dansen. Grijp dan gewoon die kans. De liefde is te mooi om te laten lopen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: