Ik ben op vakantie in Griekenland verkracht. Ik zag een heel hotte jongen en raakte met hem in gesprek. Na vier dagen hebben we gezoend en ik dacht dat ik de leukste jongen ever was tegengekomen, maar dat bleek dus niet zo, want toen we afspraken op zijn kamer duwde hij me tegen de muur, begon me grof te zoenen en zat in mijn broek.

Eerst vond ik het wel leuk, maar daarna ging hij te ver. Hij trok mijn kleding uit, deed zijn broek naar beneden en voordat ik het wist zat zijn penis is mij. Ik probeerde hem tegen te houden maar hij was te sterk. Niemand weet dit, ik ben pas 14, en ik zit er heel erg mee. Wat moet ik doen?

Dit is een hele nare ervaring die je inderdaad niet snel zult vergeten. Je hebt er ook een hele dure les uit geleerd. Van een jongen die je vier dagen kent, kun je nooit met zekerheid zeggen of hij echt zo leuk is als je denkt. Je zult een manier moeten zien te vinden om hier overheen te komen. Aangifte doen tegen een jongen in Griekenland is nauwelijks te doen, maar het helpt wel als je erover praat. Vertel het tegen je beste vriendin, je moeder of iemand anders die je vertrouwt en bij wie je het gevoel hebt dat ze je begrijpt. Als je er echt niet uitkomt, kun je ook contact opnemen met Slachtofferhulp Nederland (slachtofferhulp.nl). Daar kun je ook op het forum je verhaal delen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Hopelijk helpt dat je bij het verwerken van deze nare ervaring. 

Lees ook: Seksende ouders