Ik ben verliefd op een heel lekkere boy. Hij weet dat ik hem leuk vind en ik fiets soms samen met hem terug naar huis als we tegelijk vrij zijn.

Ik wil best wat met hem, maar hoe weet ik nou of hij mij ook leuk vindt? Zelf vragen durf ik niet en via een vriendin doe ik ook niet want dan gaan ze weer roddelen. Help me alsjeblieft!
M

Je fietst regelmatig samen met hem naar huis. Dat is in ieder geval een teken dat hij je wel aardig vindt, anders zou hij dat niet doen. Voordeel is ook dat jullie dan samen zijn, dus zonder nieuwsgierige vrienden en vriendinnen in de buurt. Je zou hem eens kunnen vragen of hij zin heeft om samen een keer naar de bioscoop te gaan of te gaan zwemmen of iets anders wat hij misschien leuk vindt. Als hij ja zegt, dan heb je beet. Zegt hij dat hij geen zin heeft, dan lijkt het erop dat hij je alleen maar aardig vindt… Maar dan is er nog niets aan de hand. Je hebt hem alleen maar gevraagd of hij zin heeft om iets samen te toen, je hebt hem niet meteen om verkering gevraagd of verteld dat je verliefd op hem bent.

Lees ook: 6 tekenen dat hij je leuk vindt