Ik ben, net als veel anderen (hoop ik), heeeeeeeel erg verliefd op een jongen. Hij is heel lief, hij masseert me, hij kietelt me en nog veeeel meer! We hebben ook heel veel dingen gemeen en dat is ook waardoor ik verliefd op hem werd.

Hij vindt dezelfde muziek leuk en dezelfde films, boeken en mensen en we hebben dezelfde hobby’s en… zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ja, nu komt het: ik dacht eerst dat ik op hele andere jongens verliefd zou worden. Tenminste, ik dacht dat ik op andere jongens viel, maar nee. Hij ziet er heel anders uit. Ik vind hem wel knap. Hij heeft zulke lieve oogjes en tanden en hij is lekker bruin en heeft zelfs hele schattige handjes, hi hi. Verliefd zijn is geweldig; je bent de hele tijd vrolijk (ik dan) en als ik hem zie of een sms-je krijg, ben ik ook weer helemaal vrolijk en blij. Echt leuk is dat! Ik moet ook aan iedereen vertellen wat hij allemaal doet en zegt et cetera. Dit was het verhaaltje van mij over hoe ik het vind om verliefd te zijn. Ik hoop dat andere meisjes dit ook zullen worden of blijven! Jojo

Zo zie je maar weer; liefde kan alle kanten op. Je denkt dat je op een bepaald type jongen valt, en dan blijk je tΓ³ch verliefd te kunnen worden op een totaal ander type. Fijn om te horen dat jij zo verliefd bent en dat je alle andere girlz hetzelfde toewenst!