flirt buurjongen verliefd jongen vraag flirten in de klas op school

Talk: ‘Ik ben verliefd op mijn buurjongen’

Ik ben al zes maanden verliefd op mijn buurjongen. We zien elkaar regelmatig, maar verder dan ‘hoi’ komen we niet. Ik vind hem zo leuk dat ik alleen nog over hém droom en denk.

Ik ben al zes maanden verliefd op mijn buurjongen.

We zien elkaar regelmatig, maar verder dan ‘hoi’ komen we niet. Ik vind mijn buurjongen zo leuk dat ik alleen nog over hém droom en denk. Ik heb al zo vaak geprobeerd om met hem te praten, maar het is me nooit gelukt. Kunnen jullie me helpen? Weten jullie een manier om met hem in contact te komen?

Een 15-jarige Waterman

Hij woont naast je!

Je kunt hem dus zien wanneer je wilt. Kwestie van de juiste trucjes gebruiken. Hij is vast wel eens alleen thuis (gewoon in de gaten houden wanneer zijn ouders weg zijn). Dan kun je natuurlijk het klassieke kopje suiker gaan lenen. Trouwens, het is bijna lente. Dan kun je toch een babbeltje met je buurjongen maken over de schutting? ‘Lekker weertje, hè?’ Of let op wanneer hij de deur uitgaat en zorg dan dat je ongeveer tegelijk met hem vertrekt. Misschien kan hij je een lift geven (lekke band…) of je vraagt welke kant hij op fietst en zegt dan dat je ook die kant op moet. Kunnen jullie gezellig samen fietsen. Wanneer je het lastig vindt om in real life met hem te praten, probeer hem dan eerst te benaderen via bijvoorbeeld zijn Insta. Gespreksonderwerpen zijn niet heel moeilijk. Vraag hem naar welke school hij gaat, wat zijn hobby’s zijn en dan gaat het vanzelf verder… Maak gebruik van de situatie, dan krijg je vanzelf meer contact met je buurjongen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat adviseer jij?

Gerelateerde artikelen