gymleraar verliefd

Talk: ‘Ik ben verliefd op de gymleraar’

Mijn gymleraar is 16 jaar ouder dan ik ben, maar ik vind hem gewoon zo leuk. Wat moet ik doen?

Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, want ik ben écht verliefd op mijn gymleraar

Ik ben een meisje en smoorverliefd op mijn gymleraar. Hij is 16 jaar ouder, maar hij heeft geen kinderen of vriendin/vrouw. En ik kan het echt niet langer volhouden om dit geheim te houden.

Mijn twee beste vriendinnen weten ervan. Maar ik weet echt niet wat ik moet doen. Eentje zegt dat ik het moet vertellen, want dan zal ik me opgelucht voelen. De ander zegt dat het lastig wordt met de lessen enzo. Dus wat moet ik doen? Ik ben bang voor zijn reactie en dat hij het misschien aan iemand vertelt.

Hij is dan misschien wel vrijgezel, maar hij is wel je gymleraar!

Hij is je gymleraar en heeft daardoor een gezagsverhouding met jou. Hij mág geen relatie beginnen met een van zijn leerlingen. Dat kan hem zijn baan kosten. Zelfs als de gevoelens wederzijds zouden zijn – en die kans is klein; waarschijnlijk ziet hij jou gewoon als een van zijn leerlingen – dan kan een relatie met jou grote problemen voor hem opleveren. Je schrijft niet hoe oud je bent, maar als je jonger bent dan 16, is het zelfs strafbaar. Hoe moeilijk ook: zet hem uit je hoofd. Er zijn een hele hoop andere leuke boys van jouw leeftijd!  

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen in deze situatie?

Gerelateerde artikelen