Ik heb een probleempje. Ik ben namelijk verliefd op drie jongens. Ze zijn allemaal heel erg leuk, maar ook heel erg verschillend.

Er is er eentje die ik heel erg cool en knap vind, maar hij woont 100 kilometer bij mij vandaan en ik spreek hem eigenlijk alleen op MSN. De andere is heel lief en schattig en woont tegenover me en de derde jongen zit bij mij in de klas. Ik heb alles geprobeerd, maar de verliefdheid gaat gewoon niet over. Elke keer als ik een van de drie spreek of zie, ben ik weer helemaal verliefd. Ik weet ook niet wat ze van mij vinden, maar ik weet gewoon even niet was ik nu moet doen. Een meisje dat het ff niet meer weet

Het is misschien wel lastig, maar verliefd zijn op meerdere jongens kan ook voordelen hebben. Als het met de een niet lukt, heb je altijd nog een ander. Op die manier kun je op honderd jongens tegelijkertijd verliefd zijn. Maar je kunt maar met één jongen verkering hebben. Denk heel goed na voordat je een keuze maakt. Maak desnoods een lijstje met de positieve en negatieve kanten van de verschillende jongens. Je hebt er al een paar genoemd, maar er zijn er vast nog wel meer te bedenken. De leukste kun je dan vragen of hij verkering wil. Is het antwoord nee, dan kun je kijken of je het aan een ander wilt vragen. Maar denk wel heel goed na of je écht verliefd bent op een van drie jongens.