Ik heb sinds kort een vriendje, maar ik ben helemaal niet verliefd op hem. Ik ben op iemand anders die ik niet zo goed ken.

Hij werkt in een restaurant en daar ga ik vaak eten met mijn vriendinnen. Hij is erg leuk, maar ik weet dat hij een vriendin heeft. Wat moet ik doen? Na de vakantie ga ik het uitmaken met mijn vriendje. Jongensgek!

Heb je de brief โ€˜Ik ben verliefd, hij nietโ€™ op deze pagina gelezen? Het helpt niet als je het uitmaakt met je huidige verkering. Daardoor gaat je nieuwe liefde jou niet leuker vinden, zeker niet als hij al een vriendin heeft. Je schrijft zelf al dat je niet verliefd bent op je huidige vriendje. Als dat inderdaad het geval is, dan is er niks mis mee om het uit te maken. Als je het echter uit wilt maken omdat je verliefd bent op een ander, dan schiet je daar niks mee op. Er is niet veel dat je kunt doen. Je kunt die leuke jongen laten merken dat je hem heel leuk vindt en misschien reageert hij. Maar de kans is ook groot dat hij je helemaal niet ziet staan. Kijk ook uit dat hij geen misbruik van je gaat maken. Je kent hem immers nog niet goed. Sommige jongens beloven in zoโ€™n situatie dat ze het gaan uitmaken met hun vriendin en houden je dan heel lang aan het lijntje. Hoe verliefd je ook bent, laat je niet gebruiken. Hij is nooit zรณ leuk dat je er dingen voor moet doen (of laten) die je zelf niet prettig vindt!