Ik had negen maanden een vriend en die heeft me gewoon gebruikt voor de seks. Hij zei dat vrouwen voor hem doodgewone nummertjes zijn en ik was nr. 34.

Mijn vriendin zegt dat het een player is. Is dat zo? Het probleem is: hij heeft negen maanden tegen me gelogen en ik vind hem nog steeds heel leuk. Ik droom zelfs nog van hem. Ik zou hem graag terug willen. Is dat normaal? En hoe kan ik hem vergeten? Help me, please! Dark en ongelukkig meisje

Je kunt hem een player noemen of niet, feit is dat hij niet bepaald een droomvriendje is! Hij heeft je diep gekwetst door te zeggen dat je niet meer dan een nummer voor hem bent. Waarom wil je eigenlijk opnieuw verkering met hem? Omdat je (tegen beter weten in) hoopt dat hij dan wél lief tegen je is en wél kiest voor jou in plaats van voor de seks? Maar 1. hij komt niet terug en 2. zelfs als hij terug zou komen, dan wil dat nog niet zeggen dat hij veranderd is. Hij blijft dezelfde jongen die tegen jou heeft gezegd dat je nr. 34 bent, die zegt dat hij alleen verkering met je heeft vanwege de seks… Stop dus met dromen over dingen die niet gebeuren en denk wat vaker aan de keren dat hij je verdriet heeft gedaan. Dan wordt het vanzelf gemakkelijker om hem te vergeten. En kijk ondertussen om je heen, er lopen écht heel veel leuke jongens rond bij wie het niet alleen maar om seks draait. Zodra je weer verliefd bent, ben je deze jongen snel vergeten! 

Lees ook: GIRLZ Talk – Ik word gestalkt