Ik ben nog steeds verliefd op mijn ex. Ze zeggen dat hij nog gevoelens voor mij heeft en ik vraag dat ook wel eens en dan zegt-ie: ‘Ja, het is waar wat ze zeggen.’ Maar ik weet niet of hij het meent. Ik hoop het wel.

Ik heb al aan hem gevraagd of hij nog verkering wil en toen zei hij: ‘Dat weet ik niet!’ Wat moet ik doen? Ik blijf hopen dat hij ja zegt!!! Hij is Boogschutter als sterrenbeeld. Gaat dat: Leeuw en Boogschutter? Een verliefd Leeuwtje

Als je verkering uitgaat, kan je dat heel veel verdriet doen. Het is toch een beetje afscheid nemen van iemand in je leven die heel veel voor je heeft betekend; het was een periode met mooie momenten. En vooral die mooie dingen blijven in je hoofd hangen. En dan wil je maar één ding, dat het weer net zo wordt als het was. Dan is het ook gemakkelijk om te denken dat je nog steeds verliefd op hem bent. Maar er was een reden waarom het uit is gegaan. Je vertelt niet waarom en wie het heeft uitgemaakt. Het kan best zijn dat hij ook nog steeds gevoelens heeft voor jou, maar dat er iets is gebeurd waardoor hij twijfelt. Gun hem (en jezelf) de tijd om alle gevoelens op een rijtje te krijgen. Als jullie echt allebei nog zoveel om elkaar geven en elkaar niet kunnen missen, dan komen die verliefde gevoelens vanzelf opnieuw naar boven. Maar als er gewoon te veel is gebeurd om weer een relatie te hebben, dan zul je zien dat je verliefde gevoel slijt en je misschien zelfs gevoelens krijgt voor een ander. Als dat ook iemand is met Boogschutter als sterrenbeeld, dan kun je rekenen op een vurige minnaar. Boogschutter en Leeuw zijn twee sterrentekens met grote ego’s die behoorlijk kunnen botsen. Als je vooral een goede vriend zoekt, ga dan voor een Tweelingen of Weegschaal.

Lees ook: Mijn vriendinnen vinden mijn ex leuk!