Ik heb een oom (de broer van m’n vader). Hij is opnieuw getrouwd met een vrouw en die heeft een zoon van mijn leeftijd. Ik ben stapelverliefd op hem, maar kan dat wel?

Is hij definitief mijn neefje of niet? En je kunt toch geen verkering hebben met familie, want als ik trouw met hem, is mijn oom mijn schoonvader! Hij is denk ik ook verliefd op mij, want met zijn verjaardag heeft hij mijn hand een paar keer vastgehouden en een zoen op mijn wang gegeven. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Miss Anonimaa

Jullie hebben geen familieband, behalve dan dat hij in de familie is gekomen doordat zijn moeder is getrouwd met jouw oom. Er is geen enkele reden waarom jullie niet verliefd op elkaar zouden kunnen worden. En ja, als die liefde blijft, dan zouden jullie ook kunnen trouwen en kinderen kunnen krijgen. Goed, het is dan zo dat je oom meteen je schoonvader is, maar zie het zo, je hoeft dan nog maar één keer naar zijn verjaardag: twee vliegen in één klap! Maar het zal nog wel even duren voordat het zo ver is. 

Lees ook: GIRLZ Talk- Neef vraagt om sexy selfies