Ik ben echt smoorverliefd op een jongen van mijn school die een klas hoger zit dan ik. Vorig jaar vond ik hem ook al wel leuk, maar ik begin gewoon steeds meer voor hem te voelen.

Mijn vriendin zegt dat ik super bij hem pas, maar ik weet zeker dat hij mij niet leuk vindt. Dus hebben jullie misschien versiertips? Die heeft een vriendin van mij ook heel erg nodig en ik denk dat wel meer meisjes iets aan versiertips hebben. Ik ben zelfs al zo ver gegaan, dat ik een vriendin, die hem best goed kent, mee naar de stad heb genomen om voor mij nieuwe kleren uit te zoeken en nieuwe parfum. Dit is toch erg! Hulpeloze mij

Waarom is dit erg? In het slechtste geval heb je er mooie nieuwe kleren en een lekker parfum aan overgehouden. Eigenlijk is het zelfs een heel goed excuus om eens een middagje lekker te gaan shoppen! Wat betreft de versiertips: je hebt gelijk als je zegt dat veel meisjes die wel kunnen gebruiken. Hier kun je een artikeltje vinden vol metΒ versiertips.Β Veel succes ermee. Enne… denk niet meteen dat hij je toch niet ziet staan. Niet geschoten is altijd mis! Misschien heb je wel succes met je nieuwe outfit en ziet hij je nu opeens wΓ©l staan!