Ik heb op dit moment een vriendje. Alleen, hij kan niet zonder mij. Maar ik vind ook andere jongens leuk. Ik heb op dit moment vier vriendjes. Maar ze weten niet van elkaar dat ze iets met mij hebben. Als ze mij bellen dan kan ik vaak niet omdat ik met een van die andere jongens heb afgesproken.

Ik vind dit heel lullig voor ze. En ik vind ze echt alle vier leuk. Ben ook smoorverliefd op alle vier. Alleen, ik voel me ook een beetje sletterig. Omdat ik vier vriendjes heb. Dus nu is mijn vraag: wat moet ik doen? Moet ik het uitmaken met drie van die jongens of moet ik het niet uitmaken? Kunnen jullie mij alsjeblieft helpen, want ik zit hier wel heel erg mee. Annoniempjuhh

Vier vriendjes is inderdaad niet handig. Je kunt ze nooit de aandacht en liefde geven die ze verdienen omdat ze verliefd zijn op jou. Daarmee houd je niet alleen die jongens voor de gek, maar jezelf ook. Als je zelf geen keuze maakt, komt er vanzelf een moment waarop ze alle vier – een voor een – zelf afhaken. Dan heb je daar niets meer over te zeggen. Als je slim bent, maak je dus nu zelf de keuze aan wie jij je liefde en aandacht wilt geven voordat je ze allemaal kwijt bent. 

Lees ook: What to do? – Verliefd op twee jongens