lichaamstaal verliefd

Vindt hij je leuk? Dit zegt zijn lichaamstaal!

Vindt hij jou nou wel of niet leuk… Soms kan het best lastig zijn om te ontdekken hoe jouw crush écht over je denkt. Gelukkig verraadt zijn lichaam hem vaak genoeg! Check de volgende keer dat je met hem praat zijn lichaamstaal en je weet precies wat hij van jou vindt.

1. Zijn haar

Als hij tijdens het praten met zijn hand door zijn haar gaat, is dat een goed teken. Jij maakt hem een beetje nerveus en daarom wil hij graag een goede indruk op je maken. Let bij dit gebaar wel even op zijn blik. Als hij chagrijnig kijkt, kan het gefrummel aan zijn haar ook een teken van ergernis zijn. Oops…

2. Zijn lippen

Gaat hij even met zijn tong langs zijn lippen? Dan vindt hij jou waarschijnlijk om op te eten! Dat komt dus wel goed tussen jou en deze boy.

3. Zijn bovenlichaam

Van je crush wil je natuurlijk ieder woord verstaan. Check daarom zijn bovenlichaam. Kantelt hij dat een beetje naar je toe? Dan zit je goed. Buigt hij een beetje achterover? Dan is deze boy waarschijnlijk toch niet zo geïnteresseerd in je.

4. Zijn ogen

Jij kunt wel verdrinken in zijn ogen, maar kijkt hij ook in de jouwe? Als hij tijdens het praten jouw blik regelmatig een paar seconden vasthoudt, is de kans groot dat hij je beter wil leren kennen.

5. Zijn wenkbrauwen

Zijn brows is waarschijnlijk niet het eerste waar je naar kijkt, maar toch zijn de wenkbrauwen van een boy belangrijk om te checken. Wanneer hij zijn wenkbrauwen tijdens het gesprek kort optrekt, laat hij daarmee namelijk zien dat hij geïnteresseerd is in je. Toch maar in de gaten houden dus, die eyebrows.

6. Zijn voeten

Een boy die indruk probeert te maken, doet dat met zijn hele lichaamstaal. Heeft hij zijn voeten een stukje uit elkaar gezet en trekt hij zijn schouders een beetje naar achteren? Dan maakt hij zich breed om zo indrukwekkend op je te maken. Cute!

7. Zijn kin

Een hand onder je kin laat zien dat je echt geïnteresseerd bent in het verhaal van de ander. Raakt een boy tijdens het praten regelmatig zijn kin aan? Dan wil hij dus supergoed begrijpen wat jij zegt.

Quiz hier of jij later met je crush gaat trouwen! 

8. Zijn handen

Check tijdens het praten ook af en toe zijn handen. Wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat je vaker met je handen beweegt als je iemand leuk vindt. Gebaart hij veel? Grote kans dat hij jou ziet zitten!

9. Zijn kleding

Kleren maken de man! Trekt hij tijdens het praten een paar keer snel zijn shirt goed? Dan wil hij graag een goede indruk op je maken.

10. Jouw lichaam

Het gaat natuurlijk niet alleen om zijn lichaam, maar ook om het jouwe. Raakt hij je af en toe even aan? Dan wil hij letterlijk de afstand tussen jullie verkleinen en dat is een supergoed teken!

Beeld: Gettyimages, Alys Tomlinson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen