flirt buurjongen verliefd jongen vraag flirten in de klas op school

Talk: ‘Ik ben een jongen en heb een vraag’

Ik ben een jongen, maar ik hoop dat ik hier een anonieme vraag kan stellen. Ik wil graag weten waarom het nooit lukt om een meisje te vinden die seks met me wil hebben. Help!

Mijn vraag gaat over meisjes.

Mijn vraag is: Ik hoor/lees altijd dat meisjes seks willen, maar vaak willen ze niet? Ik krijg ook heel vaak een stijve als ik bij een knap meisje in de buurt kom. Misschien wil ze daardoor niet? Ik hoop echt dat ik hier antwoord op krijg want ik durf het tegen niemand anders te zeggen. D uit A

Meisjes willen ook wel seks, maar niet met de eerste de beste boy en ook niet meteen de eerste keer.

Veel meisjes zijn ook onzeker: over hun lichaam, hun uiterlijk, over wat ze wel of niet moeten doen, over veilig vrijen, soa’s, onbedoelde zwangerschappen, pijn… Als jongens een stijve krijgen, hebben ze vaak onmiddellijk zin en maken ze zich niet zoveel zorgen over de dingen waar meisjes zich wel druk om maken. Het duurt dus even voordat een meisje dan ook echt zo ver is, dat ze seks met je wil. De enige manier voor jou, als jongen, om dat te versnellen, is juist door rustig af te wachten. Geef haar het gevoel dat het om haar gaat, niet om de seks. Behandel haar met respect en geef haar het gevoel dat ze je kan vertrouwen. Je zult dan niet alleen sneller seks hebben, maar het zal ook fijner zijn!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij hier van?

Gerelateerde artikelen