Wij zijn twee meisjes van veertien jaar en we hebben eigenlijk een paar vragen over jongens die we niet aan iemand anders durven te stellen.

Daarom vragen we ze hier. Als je een jongen aftrekt, hoe lang duurt het dan ongeveer voordat een jongen klaarkomt? En als je seks hebt met een jongen, hoe merk je dan dat hij klaar gaat komen. En kan het ook gebeuren dat hij wel een stijve piemel heeft, maar niet klaarkomt? Twee vriendinnen met vragen

Hoe snel een jongen klaarkomt, is afhankelijk van hoe opgewonden hij is. Als een jongen heel erg opgewonden is, kan hij al binnen een paar minuten een orgasme krijgen, maar als hij gespannen is of afgeleid wordt, kan het langer duren. Vlak voordat een jongen klaarkomt, wordt zijn penis nog harder. Als hij klaarkomt, heeft hij een zaadlozing. Er komt dan een wittige vloeistof (sperma) uit zijn penis. Een stijve penis kan ook spontaan ontstaan, dus zonder dat een jongen opgewonden is. Zo’n stijve kan dan ook vanzelf verdwijnen. Maar als een jongen echt opgewonden is (als hij seks heeft of zichzelf bevredigt) zal hij meestal wel een orgasme met een zaadlozing krijgen.