Als eerste wil ik even zeggen dat jullie blad geweldig is. Maar ik heb 3 vragen…

1.) Hoe voelt het om verliefd te zijn? Heb je dan kriebels in je buik? Want telkens als ik naar de musical moet (daar is een leuke jongen) dan kriebelt het vanbinnen.
2.) Hoe kan je merken dat een jongen je leuk vindt? Hoe gedraagt hij zich dan? En hoe kun je laten merken dat je hem leuk vindt?
3.) Ik vind een jongen heel erg leuk. Ik zie hem ook iedere vrijdag bij de musical. Maar hij is 18 en ik ben 13. Ik denk echt dat ik hem leuk vind. Ik heb het ook al aan een paar vriendinnen verteld. Alleen één van mijn vriendinnen heeft het doorverteld. Ik ben bang dat die roddel nu bij hem terechtkomt. Een wanhopig anoniem meisje

Het lijkt erop dat je verliefd bent ja. Als je vlinders in je buik voelt als je zelfs al aan een jongen denkt, dan heb je in ieder geval gevoelens voor hem. Het is daarom niet erg als hij via via te horen krijgt dat je hem leuk vindt. Dat scheelt jou alvast een heleboel flirtwerk. Soms kunnen roddels heel handig zijn. Op die manier weet je ook sneller of het gevoel wederzijds is of niet. Als hij jou ook leuk vindt, zal hij zijn best doen om contact met je te zoeken, je wat vaker aankijken of je opzoeken tijdens de repetitie. Maar als hij niet geïnteresseerd is, zal hij het tegenovergestelde doen en juist wegkijken als je hem aankijkt. Wel iets om rekening mee te houden trouwens, want door jullie leeftijdsverschil, bestaat er ook een kans dat hij je veel te jong vindt en dus om die reden niet geïnteresseerd is. 

Lees meer: 10 redenen waarom verliefd zijn geweldig is