Ik heb een vriendje, ik ben superverliefd op hem. Maar mijn beste vriendin mag hem niet. Ik vind dit heel erg stom. Maar ik ben heel erg verliefd op hem.

Mijn vriendin wil dat ik het uitmaak, maar ik wil dat niet. Ik wil mijn vriendje niet kwijtraken, maar ik wil mijn vriendin ook niet kwijtraken! Alsjeblieft, help me Girlz! Groetjes, Anoniem

Misschien heeft je vriendin een goede reden waarom ze je vriendje niet mag? Liefde maakt blind. Soms zien vriendinnen heel goed waarom een vriendje niet deugt, maar wil je dat zelf niet zien. Daarom kan het zeker geen kwaad om goed naar de argumenten van je vriendin te luisteren en te kijken of ze misschien niet een heel klein beetje gelijk heeft. Praat er met haar over en vertel haar waarom jij zo verliefd op hem bent. Je hoeft niet meteen te kiezen, maar zorg er wel voor dat je vriendin je vriendin blijft. Zorg ervoor dat je ook nog tijd hebt om leuke dingen met haar te doen en vertel haar waar jij mee bezig bent en wat je vriendje doet. Dan kun je allebei houden: je vriendje en je vriendin.