Instagram nieuwe functie telefoon verslaafd vriend van mijn familie appt mij

Talk: ‘Een vriend van mijn familie appt mij’

Ik ben pas 14 maar een vriend van mijn familie appt me rare berichtjes. Hij schreef dat hij me sexy vindt, maar hij is twee keer zo oud als mij. Wat moet ik doen?

Hij stuurt me rare berichtjes…

Ik ben een meisje en ik ben net deze maand 14 geworden. Ik ken een man en dat is zeg maar een vriend van ‘mijn familie’. Laatst was ik even met hem aan het appen en toen ging hij opeens een berichtje sturen zo van: ‘Je bent lekker en elke keer als ik bij jullie kom, dan zie je er aantrekkelijker uit. En je bent sexy. Je bent in het kort samengevoegd: sexy thing. Je moet dit tegen niemand zeggen of laten lezen, want dan krijg ik problemen’.

Ik ben dus net 14 en hij is 28! Ik schrok heel erg en ben nu best wel ‘bang’ voor hem. Ik heb toen niet meer op dat berichtje gereageerd. Alleen laatst kreeg ik weer een berichtje. Wat moet ik nu doen, want ik zit er heel erg mee. Toen ik het appje las, moest ik ook overgeven, want alleen al van het idee dat een man van 28 mij ‘sexy’ vindt, word ik misselijk … Wat kan ik hieraan doen? Help me, please!

Anoniem

Wat vervelend dat die vriend van jouw familie jou appt

De boodschap had duidelijk moeten zijn toen je niet reageerde op zijn appje. Jij bent niet geïnteresseerd in hem, anders had je dat wel laten merken. Maar blijkbaar heeft hij dat niet begrepen en probeert hij het opnieuw. Het is nu vooral heel belangrijk dat je hem duidelijk maakt dat je niet gediend bent van dergelijke berichtjes. Je kunt dat doen door hem een appje terug te sturen waarin je duidelijk zegt dat hij moet ophouden met berichtjes sturen. Als ook dat niet helpt, aarzel dan niet om de berichtjes toch te laten lezen aan je ouders. Als hij een ‘vriend van de familie’ is, moet hij van de dochter afblijven. Dat weet hij zelf ook heel goed. Zeg hem dus dat hij moet stoppen. Grote kans dat hij er dan ook echt mee ophoudt. En zo niet, aarzel dan niet om naar je ouders te gaan. Hij is fout, jij niet!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Gevangenisstraf voor stalker Taylor Swift

Talk: ‘Mijn ex stalkt mij en heeft mij geslagen’

10 dingen die je herkent als je in een groepsapp zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen in deze situatie?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Je kan ook altijd zeggen dat je de politie er gaat bij betrekken.Wat hij nu doet is pedofilie.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen