Ik val altijd op jongens die veel te knap zijn voor mij. Een keer had ik een best knappe jongen verkering gevraagd en dat heeft mijn zelfvertrouwen doen afnemen.

Ik kwam er dus achter dat een jongen mij leuk vindt en die jongen is behoorlijk eng. Ik kan het helemaal niet met hem vinden maar hij vindt mij wel leuk. Ik trek gewoon de verkeerde jongens aan. Ik heb vier vriendjes gehad, maar die waren allemaal best raar. De een nam condooms mee op ons eerste afspraakje en de ander hield van heavy metal rock en daar hou ik dus niet van. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik zit echt in een vriendjesdip! Please help me, want ik weet echt niet wat ik moet doen. Bedankt dat ik dit van me af kon schrijven en zet dit please in het volgende GIRLZ-nummer want misschien kunnen andere meiden zich in mij verplaatsen!

-XxX- M

Wie jij mooi vindt, vindt iemand anders weer spuuglelijk en omgekeerd. En zelfs als je denkt zeker te weten dat je niet op een bepaald type valt… hij kan toch echt leuker zijn dan je dacht. Soms helpt het om even verder te kijken. Geef de moed niet op. Echt, er lopen genoeg leuke jongens rond – ook voor jou!

Lees ook: 10 redenen waarom het oké is als je nog nooit een vriendje hebt gehad.