twee condooms is condoom genoeg pakje condooms pil condoom condooms vrouwencondoom soa's

Talk: ‘Wat is een vrouwencondoom?’

Mijn vriendje wil seks, maar wil geen mannencondoom gebruiken, maar een vrouwencondoom (dat bestaat toch?). Maar hoe ziet dat eruit? Anoniem

Ik wil misschien een vrouwencondoom gebruiken

Mijn vriendje wil seks, maar wil geen mannencondoom gebruiken, maar een vrouwencondoom (dat bestaat toch?). Maar hoe ziet dat eruit?

Anoniem

Waarom wil hij geen mannencondoom gebruiken?

Een mannencondoom is echt veel gemakkelijker te gebruiken, zeker als je nog maar weinig ervaring hebt met seks. Een vrouwencondoom bestaat uit een kleinere binnenring en een grotere buitenring. De kleinste moet je diep in je vagina, vlak voor je baarmoedermond, inbrengen. De grotere blijft aan de buitenkant zitten. Je moet er dan voor zorgen dat de penis in het condoom terechtkomt. In feite voelt het voor je vriendje hetzelfde als wanneer hij zelf een condoom omdoet. Maar waar hij alleen een condoom over zijn penis hoeft af te rollen, moet jij er echt de tijd voor nemen om het vrouwencondoom in te brengen. Een mannencondoom is veel gemakkelijker én veiliger. Enne, je schrijft: ‘mijn vriendje wil seks’, maar wil jij dat ook?

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij adviseren?

Gerelateerde artikelen