hij is ouder Liefde haakt leuke jongen

Waar ontmoet je een leuke jongen?

Je leest allerlei tips hoe je met een jongen moet flirten, waar jullie het over kunnen hebben en hoe je de eerste stap zet tot jullie eerste zoen. Maarre, waar vind je die leuke boy dan die je vriendje zou kunnen worden? Lees hier tips and tricks.

Je leest allerlei tips hoe je met een leuke jongen moet flirten, waar jullie het over kunnen hebben en hoe je de eerste stap zet tot jullie eerste zoen. Maarre, waar vind je die leuke boy dan die je vriendje zou kunnen worden? Lees hier tips and tricks.

Eropuit!

Het is duidelijk dat je vriendje niet op een dag op de stoep staat en aanbelt om zich aan je ouders voor te stellen. Zolang je op de bank zit gebeurt er niets, tenzij je een erg leuke buurjongen hebt. Maar don’t worry: er zijn genoeg leuke plekken waar je jongens kunt ontmoeten!

School

Je eerste vriendje krijgen de meeste girls op school. En dat is best logisch, want je bent er heel wat uurtjes.

Lees ook: Flirten als een pro in 10 stappen

In de stad

Jep, de meeste boys houden niet zo van shoppen, maar ze zijn echt wel in de stad te vinden hoor. Ze hebben toch ooit kleren nodig. En misschien vindt hij de stad wel een leuke chillplek met zijn friends, omdat hij daar meteen leuke girls kan spotten. Jou dus!

Bijbaantje

Flirten tijdens het rondbrengen van kranten of samen gezellig het gangpad van het kattenvoer vullen. Tijdens bijbaantjes kun je genoeg leuke jongens ontmoeten. Misschien wordt het wel wat meer tussen jou en die leuke collega. Of ontmoet je iemand terwijl je net zijn tosti serveert.

Vakantie

Een vakantievriendje is misschien niet zo handig als je nieuwe lover helemaal in Amerika woont, maar soms is het een goede manier om een leuke Nederlandse jongen te ontmoeten. Wie weet woont hij toevallig een paar straten verderop en was hij je zonder die leuke vakantie in Italië nooit opgevallen, of hadden jullie elkaar nooit ontmoet.

Lees ook: 10 dingen om over te praten met een jongen

Uitgaan

Tijdens het uitgaan wordt er flink wat afgeflirt. En why not, je gaat tenslotte uit om een leuke avond te hebben én om nieuwe mensen te leren kennen.

Sporten

Die leuke jongen in je voetbalteam is niet alleen leuk om een balletje mee te trappen, maar ook om mee te daten. Zit je niet op een sport? Dan kun je altijd nog je crush aan gaan moedigen langs de zijlijn.

Tot slot

Er zijn heel veel leuke plekken waar je jongens kunt ontmoeten. Je zult zien dat als je niet op zoek bent naar een vriendje, je juist een heleboel leuke boys ontmoet. Bijvoorbeeld als je een keer haast hebt en keihard tegen die leuke jongen aanbotst. Of als je in de bios tijdens die spannende film opeens de hand van die leuke boy naast je vastgrijpt, in plaats van die van je BFF.

Lees ook: 8 gedachten die je hebt tijdens je eerste zoen

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je iets aan deze tips?

Gerelateerde artikelen