Het is zomer, dus love is in the air! Heb jij de liefde nog niet gevonden? No worries want er lopen genoeg leuke exemplaren rond. Wij vertellen je waar je deze zomer de leukste boys kunt vinden en wat je tegen ze kunt zeggen.

Aan het strand
Als het mooi weer is, is heel Nederland op het strand te vinden. Dus ook de leuke boys. Als je op sportieve types valt zit je hier zeker goed voor een leuke beachvolleybal hunk of surfdude. Maar ook de minder sportieve boys werken natuurlijk graag aan een kleurtje. Vergeet ook niet om te checken of de strandtent nog leuke medewerkers heeft.

Hoe pak je het aan?
Vraag of je zijn zonnebrandcrème mag lenen. O, en als jullie toch in gesprek zijn, kan hij meteen jouw rug wel even insmeren.

Maak ook de test: op welk type boy val jij?

Op je vakantiebaantje
Nu je vrij hebt kun je makkelijk een baantje nemen. Niet alleen lekker voor het geld, maar ook een goede manier om een leuke boy te vinden. Probeer het eens bij de supermarkt, een strandtent, een camping of hotel.

Hoe pak je het aan?
Heel eenvoudig! Stel je aan hem voor en knoop een gesprekje met hem aan. Vraag hoelang hij er al werkt en wat hij daarnaast in z’n vrije tijd doet.

In het pretpark
Hou jij wel van een stoere boy? Echte dare devils vind je in een pretpark. Ga in de rij staan voor een achtbaan; wedden dat je daar genoeg boys tegenkomt?

Hoe pak je het aan?
Als je met hem in de rij staat, kun je vragen of hij al eerder in deze achtbaan is geweest. Vraag ook welke attractie hij het leukste vindt en of hij misschien zin heeft om daar een keer met jou in te gaan.

In het winkelcentrum
Ja, zelfs tijdens het winkelen kun je leuke boys tegenkomen. Je bent misschien niet zo gek op winkels als de MediaMarkt of de Apple store. Maar daar spot je wel genoeg boys!

Hoe pak je het aan?
Jongens praten graag over elektronica. Vertel hem dat je een nieuwe laptop, camera of mobiel wilt kopen en vraag of hij tips voor je heeft. Misschien interesseert dat jou eigenlijk niet zoveel, maar je kunt het gesprek altijd naar een ander onderwerp sturen. Of hij zin heeft om iets te gaan drinken bijvoorbeeld…

Op een terrasje
Het is weer terrasjesweer! Ga met je friends de stad in en loop langs een paar terrasjes. Er zit vast wel ergens een cutie met zijn friends een ijsje te eten!

Hoe pak je het aan?
Pak met je friends het tafeltje naast die leuke boys en bestel ook iets. Vraag aan de jongens welk ijsje het lekkerst is en knoop zo een gesprekje aan.

In de sportschool
Eindelijk een goede reden om te gaan sporten! Want in de sportschool zijn genoeg leuke boys te vinden. Als je op gespierde dudes valt, kun jij hier zeker je slag slaan!

Hoe pak je het aan?
Vraag hem of hij weet hoe een bepaald apparaat werkt. Heb je meer gespreksstof nodig? Vraag hem of hij een doel heeft om te sporten. Traint hij misschien ergens voor?

Op een festival
Muzikale dudes vind je deze zomer op heel veel leuke festivals door heel Nederland. Of festivals hangt al een supergezellige en open sfeer, dus een praatje maken met vreemden is heel normaal.

Hoe pak je het aan?
Simpel: Vraag hem naar zijn favo band en of hij misschien zelf ook een instrument speelt.