Je bent nu al een paar weken aan het daten met je crush, maar hij wil dit nog steeds niet openbaar maken. Jij schreeuwt het ‘t liefste van de daken en snapt er helemaal niks van. Wat nu?

Kijk het nog even aan

Als jullie pas kort aan het daten zijn, kun je het nog even aankijken. Geef het de tijd, wie weet word je volgende week opeens wel aan zijn best friends voorgesteld!

Geef een hint

Zijn jullie inmiddels al een paar weken aan het daten en heb je nog steeds geen één van zijn mates gezien? Start eens met het geven van een hint… Je weet wel: dat je graag zijn beste vriend eens zou willen ontmoeten bijvoorbeeld.

Talk, talk, talk

Heb je al eerder een hint gegeven, maar merk je dat hij nog steeds geheimzinnig doet? Talk that talk! Hoe moeilijk het ook is, vraag aan hem of je eventjes met hem kunt praten en zeg eerlijk hoe jij je voelt. Misschien heeft hij het wel helemaal niet door hoe hij zich gedraagt…

Ken je eigen grenzen

Blijft hij jou als een secret behandelen? Denk dan eens goed na waar voor jou de grens ligt. Je bent de moeite waard om mee te pronken en als hij dat niet ziet, dan verdien je echt beter!

Lees ook eens: Vragen om te stellen tijdens een eerste date & Quiz: date jij een catfish?