Ik ben dertien en sinds mijn zesde doe ik net alsof ik met iemand seks heb. Dan wrijf ik over mijn vagina of wrijf er met een kussen over en dat voelt lekker.

Maar op een gegeven moment gaan mijn bovenbenen en buik tintelen en krijg ik kramp. Na een tijdje is dat weg, maar ik ben bang dat ik hierdoor kanker krijg of een andere ziekte of dat ik mezelf ontmaagd of zo. Mijn borsten groeien nu ook heel langzaam, ik denk dat het door het wrijven komt. Ik heb wel haar bij mijn vagina en ik heb witte afscheiding in mijn onderbroek. Gelukkig stopt dat niet na dat ik het gedaan heb. Ik probeer het niet te doen, maar dan lees of zie ik iets over seks en dan heb ik zin om het te doen. In mijn dromen en in mijn slaap doe ik het zelfs. Ik durf het niet aan mijn moeder te vertellen, waarom weet ik eigenlijk niet.  Me

Jij hebt ontdekt dat het fijn is om seksuele gevoelens te hebben. Dat wrijven, zoals jij het noemt, is niets anders dan een manier van zelfbevrediging. De tintelingen en krampen in je bovenbenen en buik betekenen waarschijnlijk dat je (bijna) een orgasme krijgt. Daar is helemaal niets mis mee. Het is niet slecht voor je groei, niet slecht voor je gezondheid, niet slecht voor je borsten en je hoeft je er ook niet voor te schamen. Tegelijkertijd is het ook iets van jezelf, iets dat helemaal privé is. Je hoeft het ook niet tegen je moeder te zeggen. Geniet gewoon van de gevoelens die je hebt, er is niets verkeerd aan.