1. Hoe kan je opgewonden worden? 2. Is het normaal als je kreunt bij het seksen? 3. Mijn boyfriend is altijd opgewonden en we seksen meer dan twee keer per dag. Is dat raar?

  1. Je kunt van heel veel dingen opgewonden raken. Een aanraking, een woord, een streling. Het hangt er helemaal van af met wie je bent, waar en hoe je je op dat moment voelt. Soms gaat dat heel snel, soms heb je meer nodig om in de stemming te komen. Dan heb je het over een compleet voorspel met lang zoenen en uitgebreid strelen, tot je echt wel heel veel zin hebt.
  2. Als je heel erg opgewonden bent, verandert je ademhaling en maak je ook sneller geluiden die je normaal niet zou maken. Sommige mensen kreunen tijdens de seks, andere zijn juist heel stil. Dat is heel persoonlijk.
  3. Zolang jij je goed voelt bij twee keer per dag seks en je daar net zoveel plezier aan beleefd als je vriend, is er niets aan de hand. Maar uit je andere vragen blijkt wel een beetje dat je niet altijd evenveel zin hebt. Seks heb je als je daar zelf ook zin in hebt. Je kunt heus wel een keer je best doen om β€˜zin te krijgen’, maar je hoeft het niet altijd te doen als hij zin heeft en jij niet. Dan kan hij ook best een keertje wachten.

Heb jij ook een dringende vraag? Vul het formulier in!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Doe snel onze quizzen: