Vorig jaar zomervakantie heb ik een superlieve jongen ontmoet met wie ik toen de hele week mee geweest. Hij en ik waren erg close.

Toen ik wegging, heeft hij me een roos gegeven en een armbandje. We hadden afgesproken dat we nog contact met elkaar zouden houden en dat hebben we na acht maanden nog steeds. We sms-en en bellen best vaak en we vertellen veel aan elkaar. We zijn gewoon nu vrienden omdat hij in Eindhoven woont en ik in Alkmaar. Maar ik mis hem erg en denk erg veel aan hem. Mijn vrienden zeggen dat hij me nog steeds erg leuk vindt omdat we nog steeds contact met elkaar hebben, hij me veel vertelt en omdat hij zo geΓ―nteresseerd is in mij. Ik weet het niet, maar ik hoop het wel. Mijn ouders zeggen dat het niets kan worden vanwege de afstand. Kunnen jullie me helpen?
Een heel verliefd meisje

Eindhoven-Alkmaar, daar zit bijna 200 kilometer tussen. Nee, dan ga je niet even naar elkaar toe voor een kopje thee en een knuffel. Toch hoeft die afstand geen belemmering voor jullie te zijn. Liefde overwint alles. Dat je vriendje serieus is, blijkt wel uit het feit dat hij na acht maanden nog steeds de moeite neemt om je te bellen en te sms-en. Het lijkt er toch wel heel erg op dat hij je leuk vindt, anders doe je dat niet. Wacht een goede kans af om hem eens eerlijk te vertellen wat je voor hem voelt. Zoals jullie nu met elkaar omgaan, zou dat geen probleem moeten zijn.