Ooh la la, je hebt een superhottie gespot en wilt supergraag een move maken. Alleen: hoe doe je dat eigenlijk? Tja, dat verschilt per girl. Check hier welke flirtstijl bij jou past.

Online
Ben je een beetje shy en lijkt je hoofd verdacht veel op een tomaat als je crush naar je kijkt? Dan vind je het misschien prettig om veilig vanuit je eigen kamer te flirten, zonder dat je lover to be je meteen ziet. Gelukkig kan dat hartstikke makkelijk via de app. Stuur je crush lieve complimentjes of stel vragen.

Tip:  Stel geen vragen die je met ‘ja’ of ‘nee’ kunt beantwoorden. Je gesprek loopt dan eerder dood.

Subtiele signalen
Flirten via de phone is veilig, maar ook lastig: je weet vaak niet precies of je crush een grapje maakt of dat het echt een liefdesverklaring is die je binnenkrijgt. Girls die van duidelijkheid houden, flirten daarom liever met hun lichaamstaal erbij. Een knipoogje hier, een lief lachje daar en dan maar hopen dat je een grote grijns terugkrijgt!

Tip: Probeer te flirten als je crush alleen is. In een kring met vrienden reageren mensen bijna altijd anders (lees: botter) dan wanneer ze alleen zijn.

Lees ook: 10 tekenen dat hij te verlegen is om actie te ondernemen

Recht voor z’n raap
Ben jij een girl met lef? Dan heb je waarschijnlijk he-le-maal geen zin om weken af te tasten of je crush jou ook leuk vindt. En waarom zou je ook? Als je bereid bent om een flink blauwtje te lopen, kun je gewoon vragen of het iets kan worden tussen jullie.

Tip: Als je echt op iemand afstappen een beetje te eng vindt, kun je ook appen dat je verliefd bent.

Hard to get
Heb je helemaal geen zin om actie te ondernemen? En denk je dat je crush jou ook wel ziet zitten? Dan kun je voor hard to get gaan. Laat je bae maar achter jou aankomen, dan zie jij wel of je er iets mee doet of niet.

Tip: Ga hier niet te lang mee door. Niemand vindt het leuk om eindeloos iemand te versieren die toch niet reageert.

Lees ook: 10 tips voor een topdate