Yes! Je hebt eindelijk een date met je crush, maar wat gaan jullie doen? Je kunt lekker veilig naar de bioscoop, maar er zijn nog veel meer leuke dingen te doen! Hier een paar originele date-ideeën!

Dieren kijken
De dierentuin is the place to be voor jong en oud. Het kost je niet veel om binnen te komen en met al die leuke beestjes moet het haast wel een geslaagde date worden. Wie kan er nou niet uren staren naar die schattige aapjes?!

Pretpark
Oké, dit gaat je iets meer dan een bioscoopkaartje kosten, maar dan heb je wel wat! In de attracties kun je lekker tegen je crush aankruipen en als het toch niets wordt tussen jullie twee, heb je in ieder geval een leuk uitje gehad.

Picknick
Een picknick is altijd goed om elkaar beter te leren kennen. Ga met lekker weer op een kleedje zitten in het park en neem jullie favoriete hapjes mee. Dat wordt een middag genieten!

Walk on the beach
Als het mooi weer is, kun je ook een wandeling maken op het strand. Zo kunnen jullie elkaar mooi beter leren kennen en krijg je ook nog een zomers kleurtje!

Zwemmen
Is het te warm voor een date en lig je liever de hele dag op een luchtbed? Spreek met hem af bij het zwembad of ga samen naar een meertje in de buurt.

Fietsen op het water
Als het niet te koud is buiten, kun je een waterfiets huren. Ga met z'n tweeΑn waterfietsen en neem ook iets lekkers mee. Hoe romantisch!

Kermis
Is er binnenkort een kermis in de buurt? Dat komt dan goed uit! Ga er met je crush naartoe en wie weet ga je dan ook nog met een schattige knuffel naar huis.

Lasergamen
Voor een actievere date kun je gaan lasergamen. Op deze date ben je vooral bezig en is er dus minder tijd om te praten. Superhandy voor als de date een beetje ongemakkelijk blijkt te zijn.

Concert
Willen jullie allebei zo graag naar dat ene concert? Ga er dan samen heen! Je wilde er sowieso naartoe, dus ook als je date niet zo leuk is, heb jij in ieder geval een topavond gehad.

Karaoke
Ga samen naar een karaokebar of doe thuis karaoke. In het begin is het misschien nog wat awkward, maar na een tijdje hebben jullie het vast supergezellig. Jullie kunnen samen lachen om hoe vals jullie wel niet zingen of je kunt juist je zangkunsten aan hem laten horen.

Bowlen
Het is misschien wat minder origineel dan de andere opties, maar het is in ieder geval geen avondje in de bioscoop. Versla jij je hele familie altijd met bowlen? Dan kun je deze boy mooi inpakken met jouw skills.

Pizza!
Zijn jullie allebei ontzettend dol op pizza? Ga dan samen jullie eigen pizza maken. Koop jullie favo ingrediënten in de supermarkt en ga thuis aan de slag.

Schaatsen
Als het bijna winter is, kun je ook met je date gaan schaatsen. Dit kan gewoon op een schaatsbaan, maar ook buiten in het park. Als je 's avonds naar een schaatsbaan gaat, schijnen er ook nog allemaal lichtjes. Dat wordt een superromantische date!

Sneeuw happen
Houden jullie wel van een actieve date en zijn jullie niet bang voor een beetje kou? Ga dan een uurtje snowboarden of skiën in bijvoorbeeld SnowWorld of SnowPlanet. Hierna kunnen jullie nog even gezellig bijpraten, terwijl jullie een kop overheerlijke warme chocolademelk naar binnen werken.