Sila Lelo sekstoy

Win: SILA sekstoy van LELO

Kun jij wel wat self love gebruiken in je leven? We’ve got you. In samenwerking met LELO, hét designermerk op het gebied van seksspeeltjes, mogen wij de nieuwste SILA sekstoy weggeven. Love yourself, babe!

Prikkel je zintuigen
Op de redactie krijgen wij vaak vragen binnen over hoe een orgasme precies voelt. Dit is heel lastig om uit te leggen, want iedereen ervaart dit op een andere manier. Maar dat het een happy feeling is, staat vast! Bij orgasmes gaat het niet om een race naar de finish, maar om genot. Je kunt genieten samen met je lover, maar ook alleen en de SILA-sekstoy van LELO kan jou daarbij helpen. Het is de perfecte instap-toy en zorgt voor een langzame opbouw naar een superfijn orgasme.

Lees ook: Self-love shopping: sekstoys

Clitorisstimulatie

Maybe vind je het nog een beetje eng om een vibrator bij jezelf naar binnen te brengen, maar dat is bij deze toy niet nodig. SILA is namelijk een clitorisstimulator; je plaatst deze vibrator dus op je clitoris en hoeft daarbij niks bij jezelf naar binnen te brengen. Het ontwerp van de nieuwe SILA biedt extra veel clitorisplezier en zal al jouw vragen over het bereiken van een orgasme beantwoorden, hihi.

Sila Lelo sekstoy

Lees ook: 5x feitjes over orgasmes

Review

De toy is fijn en makkelijk om te gebruiken en voelt zacht aan. Er zijn acht verschillende standen van vibratie, dus er zit er altijd wel eentje bij waar jij je fijn bij voelt. De sonische golven geven een zachte stimulatie aan de clitoris waardoor je heerlijk kunt genieten. De vibrator is fluisterstil, dus je kunt ‘m gewoon in je slaapkamer of onder de douche gebruiken! Kies een momentje waarop je niet gestoord kunt worden, zodat je lekker kunt genieten van jezelf. No shame, want self love is fijn, gezond en leuk! Check hier meer info over de SILA.

Lees ook: Self-love: everything you need to know over het schoonheidsideaal

Winnen?

Wil jij de SILA sekstoy van LELO ter waarde van €169,- euro winnen? Volg @GIRLZnl op Instagram en vul onderstaand formulier in. De winnaar blijft anoniem en het pakketje wordt anoniem verstuurd.

  • We gebruiken je telefoonnummer alleen als je gewonnen hebt en niet gereageerd hebt op je mail!
  • Dit wordt alleen gebruikt om te checken of je aan de voorwaarden hebt voldaan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen