Ik heb echt even een probleempje. Ik ben verliefd op een heel leuke jongen, alleen weet ik niet zeker of hij mij ook leuk vindt. Waarschijnlijk niet. Hij wordt volgens mij helemaal gek van mij, want ik fiets ongeveer vijf keer per dag langs zijn huis.

Gisteren was hij echt heel boos. Een vriendin en ik reden langs en toen hoorden we heel hard: 'Rot op alsjeblieft!' Wij dachten: oeps! Later heb ik nog aan zijn broertjes gevraagd of hij het tegen ons had, en zij zeiden van wel. Ik weet nu niet wat ik moet doen om het goed te maken, want we praten ook nooit met elkaar, maar toch vind ik hem superleuk. Somegirl

De boodschap is duidelijk. Hij vindt het niet leuk dat je vijf keer per dag langsfietst en voortdurend op hem let. Dat zou jij ook niet leuk vinden. Op deze manier kan het nooit iets tussen jullie worden. Er zijn twee manieren om dat op te lossen. 1. Je laat hem met rust en hoopt dat hij je dan toch nog, ooit, helemaal uit zichzelf leuk gaat vinden. 2. Je vertelt hem rechtstreeks dat je verliefd op hem bent en wacht dan zijn antwoord af. Houd er wel rekening mee dat de kans groot is dat hij niet verliefd is op jou. Langs zijn huis blijven fietsen helpt in ieder geval niet! 

Lees ook: 10 tekenen dat hij verliefd op je is