In de rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seksstory. Lees snel verder voor het verhaal over de eerste keer seks met een meisje van J.

Let’s talk about seks – mijn eerste keer met een meisje

J. (20): ‘Op mijn zestiende kreeg ik verkering. Na een paar maanden hadden we seks. Het was superfijn maar ik merkte toch dat ik me niet helemaal op mijn gemak voelde. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik meisjes eigenlijk veel leuker vind! Een paar jaar later zoende ik weleens met meisjes tijdens uitgaan maar verder dan dat ging ik niet. Tot een maandje geleden… Ik kwam een meisje van school tegen tijdens uitgaan en ik merkte dat ze wel interesse in mij had. Ik wist helemaal niet dat zij lesbisch was, maar zij wist dat blijkbaar wel van mij! Aan het eind van de avond ging ik met haar mee naar huis. Superspannend natuurlijk maar het voelde goed! Ze was superlief voor mij! Het was zo romantisch en fijn! Ik ben verliefd!’

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

Lees ook:

Beeld 123RF