Een poosje geleden heb ik voor het eerst geprobeerd om mezelf te vingeren, maar eerlijk gezegd vond ik er niet zoveel aan.

Iedereen zegt wel dat het heel lekker is, maar ik voelde niet zoveel en eigenlijk deed het vooral een beetje pijn. Doe ik iets verkeerd of zo?
Anoniem

Als je voor het eerst masturbeert, kan het heel goed zijn dat je er niet veel aan vindt. Je weet immers nog niet welke plekjes jij lekker vindt. Want dat is voor iedereen anders. Je moet gewoon even uitzoeken wat voor jou het lekkerst is. De meeste meisjes komen trouwens niet klaar als ze masturberen met een vinger in hun vagina. Het gevoelige plekje bij meisjes is de clitoris, een klein knobbeltje dat aan het begin van je binnenste schaamlippen zit. Je merkt het vanzelf als met je vingers tussen je schaamlippen streelt. Concentreer je niet alleen op één plek van je lichaam, maar ga gewoon eens met je vingers op ontdekkingsreis. Vergeet ook je borsten, je dijen en je schaamlippen niet, dan merk je vanzelf wat je prettig vindt en wat niet.

Β