Mijn probleem is best wel ingewikkeld vind ik zelf. Ik hoop dan ook dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb verkering gehad met een jongen.

Alles ging lekker totdat zijn ouders heel raar gingen doen tegen mij. Ze negeerden me en zeiden ook tegen mijn vriend dat ze mij niet goed genoeg vonden voor hem. Daarom is het ook uitgegaan, want ik zag het niet zitten om op die manier verder te gaan. Maar nu weet ik het niet meer. Soms voel ik wel weer iets voor hem, maar er gebeurt toch nooit meer iets tussen ons want hij heeft het altijd over andere meisjes. Maar we knuffelen wel vaak, dat vind ik dan wel weer beter… Maar het wordt toch nooit meer wat omdat ik weet dat hij niet meer wil en zijn ouders dan moeilijk gaan doen. Anoniempje

Allereerst zul je voor jezelf moeten beslissen wat je nu wilt: wil je alleen een vriendschap of ben je stiekem toch nog verliefd op hem? Als je alleen vrienden wilt blijven, is het helemaal niet zo belangrijk wat zijn ouders van jou vinden. Als je wel nog steeds verliefd bent, dan is het wel iets om je zorgen over te maken want uiteindelijk zul je toch weer met zijn ouders moeten kunnen opschieten. Maar dat is latere zorg. Denk nu eerst eens na over wat je zelf wilt. Daar hebben zijn ouders niets mee te maken.