sperma doorslikken condooms kopen condoom pijpen voorbehoedsmiddelen banaan sperma condoom eerste keer hoe moet je pijpen piemel past niet condoom vastzitten vagina fappen

Talk: ‘Zijn piemel past niet’

Als mijn vriendje en ik seks hebben past zijn piemel er niet helemaal in. Het doet ook erg veel pijn als hij hem er in duwt.

Piemel past niet

Hi GIRLZ, als mijn vriendje en ik seks hebben, past zijn piemel er maar voor de helft in. Hoe kan dat en wat kan ik ertegen doen? Het doet ook heel veel pijn als hij verder duwt.

Anoniem

Wat vervelend dat het pijn doet

Het is bij penetratie superbelangrijk om ontspannen en opgewonden te zijn. Ben je dit niet, dan span je (onbewust) je bekkenbodemspieren aan en is je vagina niet nat genoeg, waardoor het lijkt alsof de piemel er niet in past. Besteed dus genoeg tijd aan voorspel om helemaal te ontspannen en nat te worden. Probeer tijdens het voorspel ook samen of er een en daarna meerdere vingers in kunnen. Glijmiddel zal ook helpen om de piemel er soepeler in te krijgen. Duw in ieder geval niet door, want door de pijn raak je alleen maar meer gespannen. Lukt het echt niet en past er bijvoorbeeld zelfs geen tampon of vinger in? Dan zou het kunnen zijn dat je vaginisme hebt. De dokter kan jou dan verder helpen.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: istock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen