Ik ben een meisje van 16 en heb ‘het’ al 1 x gedaan met mijn vriend. Maar nu het uit is tussen mijn vriend en mij, heb ik steeds meer zin in seks. Is dat raar?

Ik ga dan ook vaak naar een chatbox en dan spreek ik met een jongen af uit mijn omgeving. Dan komt hij en ik ook. Dan gaan we naar zijn of mijn huis en dan doen we 'het'. Ik vind het heel lekker, maar na die afspraak zien we elkaar nooit meer. Is het raar dat ik steeds zin in seks heb? Een heftig meisje

Het is niet raar dat je zin in seks hebt. Het is wel raar dat je afspraakjes maakt met jongens die je niet of nauwelijks kent en dan seks met ze hebt. Seks is iets wat je deelt met iemand om wie je geeft en die je vertrouwt. Een sekscontact via internet is natuurlijk niet zo’n persoon. Je laat je gebruiken. Die jongens willen maar één ding: seks! En jij bent gemakkelijk te krijgen. Waarschijnlijk circuleert jouw naam al onder een grote groep jongens met de vermelding: bij haar kun je altijd terecht. Is dat wat je wilt? En wat doe je als zo’n jongen opeens zijn vrienden meeneemt naar jullie afspraakje, omdat die ook wel zin hebben? Voor je het weet ben je slachtoffer van een groepsverkrachting. Als je dan aangifte doet zeggen die jongens in koor: ‘Zij wilde het toch zelf?’ En dan hebben we het nog niet eens over risico’s op soa’s of op een ongewenste zwangerschap als je zoveel wisselende sekscontacten hebt. Stop ermee! Als je zoveel behoefte hebt aan seks, kun je ook jezelf bevredigen. Dat is net zo lekker en véél minder riskant!