Maar het is pas uit tussen mij en mijn vriend…

Ik ben een meisje van 16 en heb het al een keer gedaan met mijn vriend. Maar nu het uit is tussen mijn vriend en mij, heb ik steeds meer zin in seks. Is dat raar? Ik ga dan ook vaak naar een chatbox en dan spreek ik met een jongen af uit mijn omgeving.

Dan komt hij en ik ook. Dan gaan we naar zijn of mijn huis en dan doen we ‘het’. Ik vind het heel lekker, maar na die afspraak zien we elkaar nooit meer. Is het raar dat ik steeds zin in seks heb?

Het is niet raar dat je zin in seks hebt.

Het is wel raar dat je afspraakjes maakt met jongens die je niet of nauwelijks kent en dan seks met ze hebt. Seks is iets dat je deelt met iemand om wie je geeft en die je vertrouwt. Een sekscontact via internet is dat natuurlijk niet. Waarschijnlijk circuleert jouw naam al onder een grote groep jongens: bij haar kun je altijd terecht! Is dat wat je wilt? En wat doe je als zo’n jongen opeens zijn vrienden meeneemt naar jullie ‘afspraakje’ omdat die ook wel zin hebben? Weten je ouders waar je uithangt? Voor je het weet ben je slachtoffer van een groepsverkrachting. Als je dan aangifte doet, zeggen die jongens in koor: ‘Zij wilde het toch zelf?!’ En dan hebben we het nog niet over risico’s als het oplopen van een soa of ongewenst zwanger worden. Stop met die wisselende sekscontacten! Als je zoveel behoefte hebt aan seks, kun je ook jezelf bevredigen. Of is het misschien tijd voor een lief en betrouwbaar nieuw vriendje?

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: