Hoe kan je indruk op je crush maken of ervoor zorgen dat hij je ziet staan? Natuurlijk is elke boy weer anders, maar volgens de wetenschap zijn er toch een paar trucjes die zouden moeten werken bij élke guy. Benieuwd welke dit zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

1. Natuurlijke make-up
Uit onderzoek is gebleken dat boys weinig make-up het aantrekkelijkst vinden. Grappig! Maar als jij je zelfverzekerder voelt mét make-up, moet je het gewoon lekker doen. Weet alleen wel dat het dus niet nodig is om indruk op je crush te maken!

2. Wees positief
Positieve mensen worden aantrekkelijker gevonden door anderen. Maar blijf wel bij jezelf en fake het niet. Het gaat er vooral om dat je van binnen positief bent.

3. Mooi haar
Volgens onderzoekers zijn boys het meest aangetrokken tot girls met mooi en gezond haar. Goede reden dus om je lokken goed te verzorgen!

4. Lach om hem
Humor is iets wat jongens erg belangrijk vinden en als jij lacht om zijn grappen betekent dit voor hem automatisch dat jullie van dezelfde humor houden.

5. Wees speels
Ook dit is iets wat veel guys aantrekkelijk vinden: meiden die graag lol willen maken en niet zo serieus zijn.

6. Wees vriendelijk
Boys zijn het meest aangetrokken tot meiden die heel vriendelijk zijn. Wees dus aardig en lief tegen hem. Be a good girl!

7. Lach
Dit lijkt een beetje op het positieve en het vriendelijke. Boys vinden het leuk als meisjes veel lachen. Zet dus je mooiste glimlach op…

8. Rood
Vandaag is rood… de kleur van jouw shirtje! Uit onderzoek is gebleken dat jongens aangetrokken zijn tot girls die de kleur rood dragen. Ook rode lippenstift doet het goed. Rood staat voor warmte, zelfvertrouwen en het is sexy… Én je valt op!

Lees ook: Hoe versier je hem?