Ik ben 13 en ik heb op mijn 9e voor het eerst seks gehad. Nu doe ik het elk weekend met een jongen die ik van straat pluk. Ik heb veel seks omdat ik het echt lekker en leuk vind, maar ik ben laatst echt veel te ver gegaan.

Een jongen is zonder condoom en heel diep in mij gegaan. Hij heeft me ook gebeft en ik heb gepijpt, en alles zonder condoom! En volgens mij ben ik nu zwanger. Ik heb het aan m'n beste vriendin verteld omdat zij ook vaak seks heeft en er ook veel ervaring mee heeft, maar zij wist niks om me te helpen. Jullie weten altijd wel een oplossing, dus ik vraag het aan jullie!

Jij neemt risico’s die niet normaal zijn. Niet alleen door elk weekend met een willekeurige jongen seks te hebben, maar ook door dat dan soms onveilig te doen. Wist je dat je, als je wordt besmet met een herpes-virus, daar nooit meer vanaf komt? Dat je dan je leven lang een soa hebt die niet te genezen is? Of dat je onvruchtbaar kunt worden als je te lang met chlamydia rondloopt? En nu denk je dat je zwanger bent. Is die snelle seks met een vreemde jongen je zoveel waard? Het is hoog tijd om eens goed naar jezelf en je gezondheid te kijken. Ga naar je huisarts of de dichtstbijzijnde soa-polikliniek (adressen op www.sense.info) en laat je testen op alle mogelijke soa’s. Doe dan meteen een zwangerschapstest. En dan maar hopen dat je na al die onzinnige acties nog steeds gezond en niet zwanger bent. Dan heb je heel veel geluk gehad. Daarna moet je eens heel goed nadenken waar je mee bezig bent.Β 

Lees ook: 10x feiten en fabels over soa's