Heb jij nooit zoveel money, maar wil je wel leuke dingen doen in de kerstvakantie? Met deze 10 budget kerstvakantietips heb je een fabulous holiday en je hoeft helemaal geen geld uit te geven. YAY!

Budgetproof kerstvakantietips

#1. Een playlist maken
Het is bijna kerst, dus maak een playlist met je favoriete Christmas songs. Superleuk voor bij het kerstdiner en om gewoon tot aan kerst non-stop te luisteren.

#2. Je kamer een make-over geven
Nu je lekker vrij bent heb je eindelijk tijd om je slaapkamer een leuke make-over te geven. Zet je bed bijvoorbeeld een keer op een andere plek en leg overal leuke kussentjes neer. Cosy for the winter!

#3. DIY’en
Heb je nog een oude spijkerbroek in je kast liggen? Geef hem dan een nieuwe look door er leuke padges op te strijken of verfspetters op te maken. Helemaal budgetproof.

#4. Movie marathon
Pak je favo snacks en drankje erbij en ga je favoriete films kijken. Nog leuker als je dit samen met je besties doet natuurlijk.

#5. Koekjes bakken
Tijdens kerst en NYE moeten er natuurlijk wel genoeg snacks zijn. Ga de keukenprinses uithangen en bak de lekkerste (kerst)koekjes. YUMMY!

#6. Fotoshoot
Trek een pretty outfit aan, ga naar buiten met je vriendinnen en een camera en maak met elkaar funny foto’s. Heb je weer meteen leuke pics voor Insta en het is supergezellig!

#7. Make-up tutorials oefenen
Nog op zoek naar een mooie beauty look voor kerst of Oud&Nieuw? Zoek een fabulous make-up tutorial op op YouTube en oefenen maar. Wie weet kan jij na de kerstvakantie een supermooie smokey eyes of winged eyeliner maken.

#8. Game night
Haal alle bordspelletjes uit de kast en gamen maar!

#9. Spa day
Maak een lekker gezichtsmasker, lak je nagels in je favo kleur, ga lekker in bad (als je die hebt natuurlijk) en je bent weer helemaal zen. Een beetje me-time is ook superbelangrijk in de vakantie!

#10. Boeken lezen
Kom jij ook nooit toe aan dat ene boek, omdat je het te druk hebt? Kruip dan deze vakantie lekker op de bank met een kop thee en een dekentje en ga eindelijk eens dat leuke boek lezen.

Lees ook:

Beeld: 123RF